Ubuntu:Karmic al

From

Jump to: navigation, search

Ubuntuguide përkthyer në Shqip nga Google

Në qoftë se vetëm një pjesë të faqes është e përkthyer, kliko Ringarko (Rifresko) të përkthyer e më shumë atë.

Kubuntu?
Duke përdorur KDE-bazuar Kubuntu?
Go to your korrekte udhëzues
KubuntuGuide.Org
Vendosja Kërkesat
Ju mund të zhvillohet në kërkesat tuaja
kërkesat e seksionit të udhëzojë.

Image:Ubuntuguide_logo.png

Ubuntu 9.10 (Karmic Koala)

Ky udhëzues u nisur nga Chua Wen Kiat (Kuala Lumpur, Malajzi) dhe tani është mbajtur nga Linux Qendra e Universitetit të Letoni.

Për të redaktuar faqe ju duhet të regjistroheni.

Prezantimi

Rreth (Karmic Koala)

Personal tools