Ubuntu:Edgy fi/intro

From

Image:Ubuntuguide_logo.png

Epävirallinen Ubuntu 6.10 (Edgy Eft) aloittelijan opas (työn alla...)

Koska 6.10 (Edgy Eft) on vasta julkaistu, tämä opas on yhä keskeneräinen. Apuasi tämän oppaan testaamiseen ja parantamiseen tarvitaan!.

Tämän oppaan on perustanut Chua Wen Kiat (Kuala Lumpur, Malaysia). Nykyään opasta ylläpitää Linux Center Latvian yliopistossa, sekä kaikki muut vapaaehtoiset.

Tästä oppaasta voi keskustella virallisella UbuntuGuide.org -forumilla ubuntuforums.org:ssa. Vieraile ja liity keskusteluun!

Valitettavasti, wiki-vandalismin vuoksi, ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät voivat muokata tätä opasta, sekä ainoastaan rekisteröitynyt käyttäjä voi luoda uuden tunnuksen. Mikäli haluat liittyä ja auttaa, ilmoita siitä meille ja luomme sinulle tunnuksen. [ ubuntuguide -at- ubuntuguide.org ] Älä unohda mainita viestissäsi haluamaasi käyttäjätunnusta sekä syytä, mihin tunnusta tarvitset (mitä haluaisit muuttaa oppaassa tai mitä haluaisit siihen lisätä) .


MikrobartOrvilsQuashJiyuu0CargoGabemorrBytecopekrampoSimosStubbyeljacoshaiThunderMHasileadammichaelroachBelisarivsCheatorHankTamalKaotikssoniahKutanMehdirichuxShadymanHavarillfr0zen_penguinLouisShadymanshanlot751EtienneRabid9797Mantas Smelevičiusperspectoffphloseadogsmalugo2debugPakosRedBassCyberAngelCogeeldineroycorreAlgimantasBucinskasUficAntidrugueVahidLouis KingRsinghBorut-TCinglallsTownrayANtuMaLaMpete alleboneGreenstarThe TurkRonBCompotatojoMbrasigma80EnlightenedswineKarthikeyanemorrp1Th0rv4ldjspanglerSevoirForainand other friends of our community editAiemmat versiot

  • Ubuntu 5.04 Bulgarian kielellä: http://www.ubuntuguide.hit.bg/